Velsertraverse-toerit-dicht

Werkzaamheden Velsertraverse N197 – A22

U zult het afgelopen week wel gemerkt hebben: hinder op de Velsertraverse. Daar worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd om de toerit naar de Velsertunnel te optimaliseren voordat de grote renovatie begint. De toerit naar de Velsertunnel zal vanaf vanavond 20 uur dicht zijn tot 18 januari 5 uur. De komende weken zal er meer onderhoud plaatsvinden op de N197.

Velsertraverse-werkzaamheden
Een verkeersbaan afgesloten op de Velsertraverse afgelopen week

Velsertraverse dicht

Provincie Noordholland is verantwoordelijk voor deze activiteiten. Ze hebben er ook een aparte website aan gewijd om iedereen op de hoogte te houden: http://www.noord-holland.nl/web/Projecten/IJmond/In-uitvoering-11/Herinrichting-N197-Velsertraverse.htm

De toeritten richting Haarlem en Alkmaar naar de A22 zijn dan afgesloten. Verkeer kan omrijden via de toeritten naar de A9 bij de Beverwijkse Bazaar. De calamiteitenboog zal gedurende deze werkzaamheden open gaan zodat verkeer in goede banen naar de Wijkertunnel wordt geleid.

Ook het weekend van 20-22 januari zul je omgeleid worden omdat de Velsertraverse werkzaamheden worden voortgezet. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, volg de omleidingen en bereid de reis goed voor om zo min mogelijk vertraging op te lopen. Een goede reis gewenst!

Alles over de Renovatie van de Velsertunnel leest u op onze website!