velsertunnel-op-de-weg

Opmerkelijk nieuws van afgelopen weekend

Gisteren was een bewogen dag voor de Velsertunnel! In de categorie opmerkelijk nieuws liep er iemand met matrassen door de tunnel! En ’s avonds is de weg enige tijd afgesloten geweest door een ongeval. Opmerkelijke hinder op één dag:

Matrassen in de tunnel

Lopen in de verkeerstunnel is levensgevaarlijk en dan ook ten strengste verboden. Toch presteerde een man het om zondagochtend met matrassen (!) door de tunnel te wandelen. We vonden dit bericht erover terug op de Facebook pagina van politie IJmond:

matrassen in de velsertunnel
De man is met zijn matrassen in veiligheid gebracht door de politie.

Gelukkig is het goed afgelopen!

Afgesloten tunnelbuis

Gisteravond is de Velsertunnel enige tijd afgesloten geweest in de richting van Haarlem vanwege een aanrijding. Wegens onderzoek over de toedracht van de aanrijding werd het verkeer van de A22 richting Haarlem omgeleid door de Wijkertunnel via de calamiteitenboog. We waren zelf niet ter plaatse vandaar een beetje oud nieuws, maar dan kun je in elk geval teruglezen wat er gisteravond allemaal aan de hand was.
politie ijmond velsertunnel nieuws

Tip van de dag: volg de Facebook pagina van Politie IJmond, dan blijf je ook op de hoogte van dit soort nieuws!

Overigens deelt Rijkswaterstaat ook steeds meer inzichten over wat er nou allemaal gebeurt aan werkzaamheden rond de tunnel ter voorbereiding op de grote renovatie. Vergeet dus niet af en toe op hun Facebook te kijken voor de laatste ins- en outs!