Velsertunnel-hyacinten

Velsertunnel-dicht.nl gaat dicht

Beste lezers, toevallige bezoekers, fans…

De renovatie van de Velsertunnel is inmiddels ruim 2 jaar geleden. Natuurlijk is de Velsertunnel nog steeds weleens dicht, wanneer er een te hoge vrachtwagen voor staat, een ongeluk gebeurt of er onderhoud wordt uitgevoerd. We zijn zelf met andere projecten bezig en zitten al een tijd niet meer bovenop de calamiteiten in de Velsertunnel. Vandaar dit bericht: Velsertunnel-dicht.nl gaat dicht! Deze website zal inhoudelijk niet meer bijgewerkt worden.

Deze website ben ik in 2015 begonnen, ruim voor de tunnel gerenoveerd werd. Eigenlijk als website/SEO experiment voor mijn eigen ontwikkeling. Opeens stond ik op monumentendag in de tunnel en leerde ik van alles over de geschiedenis en aanpak van de tunnel. Ik schreef erover. Snel groeide de website uit tot een belangrijke informatiebron voor mede-burgers die dagelijks door de tunnel rijden en een alternatieve route zochten tijdens de renovatie. Het mooiste moment was toen ik op de piekdagen aan het begin en tijdens de renovatie ruim 700 bezoekers per dag kreeg en het volgende bericht: “Vreemd eigenlijk dat een burger betere informatie verschaft dan de instanties zelf”. Een mooier compliment had ik mij niet kunnen wensen.

De website blijft online voor in mijn portfolio, totdat er een andere bestemming is, of wie weet… De tunnel weer gerenoveerd wordt ;-). Weet je andere leuke dingen die je met deze website zou willen doen? Je bent van harte welkom om het onderhoud van de website of de domeinnaam over te nemen. Neem in dat geval contact op.

Er rest mij niets meer dan de bezoekers van deze website te bedanken voor het vertrouwen. Een goede reis gewenst! Jolien Herber.