vananaarbeter

Van A naar Beter

Voorafgaande aan verbetering gaat altijd hinder. Zonder last geen oplossing. Zo moeten we het maar bekijken als we denken aan de verkeershinder die de renovatie van de Velsertunnel in 2016 zal veroorzaken. Gelukkig kunnen we ons op tijd voorbereiden op de geplande werkzaamheden, dankzij allerlei informatie die beschikbaar is op internet.

Rijkswaterstaat is al druk bezig met de voorbereiding, zoals het aanleggen van de verkeerslus (calamiteitenboog) tussen de A22 en A9. Ook wil Rijkswaterstaat tijdens de renovatie nog op andere plekken lussen aanleggen op de snelwegen, zodat verkeer richting het noorden op de A9 via een lus naar de A22 kan. Meer informatie over de verkeerslussen en alternatieve routes komt binnenkort beschikbaar op deze pagina.
Tot die tijd kunt u de website van van A naar Beter raadplegen, waar alle werkzaamheden op de A22 worden aangekondigd. Handig om te weten dat vanaf half juni ’s avonds en ’s nachts al groot onderhoud wordt uitgevoerd op de A22 tussen Velsen en IJmuiden, waar Velsertunnel rijders last van kunnen hebben! Check alle geplande werkzaamheden hier.